SISSE TOMCZYK
Tilbage til Blog oversigt

Blog premiere

Dette er mit allerførste blog indlæg, så hvorfor ikke kalde det en premiere!

Blog er et ord som endnu ikke helt har indfundet sig i mit ordforråd. Jeg kender naturligvis formatet, men hvad det skal bruges til i min verden, skal jeg bruge lidt tid til at finde ud af.

At denne blog er en del af min coach hjemmeside, er ikke helt tilfældigt. Jeg vil gerne skrive om de iagttagelser jeg gør mig, i mit arbejde som coach. Om de oplevelser hvor jeg selv har haft glæde af coaching og mentaltræning, og om hvordan jeg arbejder med mine målsætninger og store og små drømme.

Det bliver ikke en blog med guidelines til det perfekte liv eller mig der forsøger at beskrive hvordan du opnår dine store mål i livet.

Det bliver til gengæld et sted, hvor jeg én gang om måneden vil skrive et nyt indlæg og forhåbentlig vil du have lyst til at tjekke ind engang i mellem og læse med, og måske lade dig inspirere.

Udover at være coach, er mit hjerte dybt forankret i at være musiker og være underviser i min egen musikskole, Zag du Gaf. Jeg vil ikke udelukke, at de sider af min tilværelse også vil afspejle sig i denne blog.

Jeg glæder mig allerede til at skrive det næste indlæg…

Del denne artikel