SISSE TOMCZYK

Coaching

Med en coach kan du skabe energigivende og stærke forandringer i dit professionelle og private liv.

Et samarbejde mellem dig og mig, handler om dine mål og din proces. Vi afstemmer forventningerne løbende, så vi begge er sikre på at bevæge os i den retning du har brug for, uanset om det er et forløb på 2 eller 20 sessions.

brainstorm Jeg kan ikke træffe svære valg for dig, flytte usikkerhed, tilføje doser af koncentration eller fjerne din sceneskræk, men jeg kan lære dig de redskaber du har brug for, til selv gøre det. Til selv at tackle udfordringerne i dit liv, opnå dine mål og drømme og blive en stærkere og, om nødvendigt, mere ægte version af dig selv.

Der sker ikke noget i et coach forløb, som du ikke ønsker skal ske. Dvs. at det er ikke mine idéer om hvordan du skal gøre, tænke, handle osv. der kommer til udtryk. Det handler om dine tanker, værdier, overbevisninger og vaner, som du vil blive i stand til at tage det fulde ansvar for og forme til det du ønsker de skal være.

Som coach arbejder jeg ud fra en overbevisning om, at mennesker som udgangspunkt gør deres bedste, med de ressourcer de har til rådighed. Hvorfor ikke sørge for, at den rette mængde ressourcer er til rådighed når lokummet brænder, stressen tager over, foredraget skal holdes, ideer skal udvikles, det vigtige øjeblik i en jobsituation skal lykkes, når der skal sættes nye mål i livet, store som små…